|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Helderziende Veda - Helderwetend
helderziende.net - Helderziende net bellijn - helderzienden kijken in uw toekomst
       
  Helderziende bellijn
verkrijg directe antwoorden
 
Daghoroscoop Ram door helderzienden Daghoroscoop Stier door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Kreeft door helderzienden
Daghoroscoop Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Maagd door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen door helderzienden
Daghoroscoop Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Waterman door helderzienden Daghoroscoop Vissen door helderzienden

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Helderziende.net-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 helderziende kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige helderzienden.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met helderziende van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van helderziende in.
Helderziende.net - helderziende Veda

Helderziende.net - helderziende Veda infopagina


  0909 19 19 Bellen vanuit Nederland (90 cpm)
  0903 416 42 Bellen vanuit België (150 cpm)
  Maak account Goedkoper bellen (vanaf 80 cpm)
     
Een helderziende van deze paranormale hulplijn kan u helpen met inzichten en advies over uw toekomst, uw relatie of biedt u meer inzicht in een werkopportuniteit.

Onze helderzienden in het blauw die u hieronder kan vinden zijn op dit ogenblik online en beschikbaar voor u. U kan dus onmiddellijk contact maken en directe antwoorde krijgen op uw vragen.
Info over helderziende Veda.


Ik ben heldervoelend en helderwetend en geef eerlijk en oprecht antwoord op al je vragen.

Tijdens het gesprek geef ik door wat ik mag en moet doorgeven. Op basis van mijn intuitie en kaartleggingen kan ik een zo compleet beeld geven van de situatie of persoon in het verleden, heden en de toekomst.

Op verzoek kan ik ook pendelen. Door het regelmatig ondergaan van retraites, meditatie en yoga teacher trainingen blijf ik me ontwikkelen op spiritueel bewustzijn, zodat ik je zo goed mogelijk kan adviseren.

Weet wel dat ik niet denk in problemen, maar in uitdagingen en mogelijkheden. Vanuit liefde en oprechtheid probeer ik je te helpen en tevens te motiveren op je levenspaden.

Onbevooroordeeld probeer ik dan ook ons gesprek en vragen te benaderen. Samen komen we tot een oplossing voor al je vragen over vriendschappen, carriere, ondernemerschap, liefde, tweelingziel etc.

Geen vraag is te gek voor me. Wees welkom.

Vanaf heden zal ik doordeweeks proberen om in de ochtend, middag en avond online te zijn. In het weekend ben ik online op variabele tijden.

Het indienen van een bel verzoek is hierdoor niet meer nodig.

helderziende Veda heeft volgende eigenschappen: Heldervoelend - Helderwetend - Relatiecoach
Fotoanalyse Lees getuigenissen E-mailconsults Gratis account
       
  Laat uw foto analyseren door onze helderzienden. Stuur een foto van een geliefde of huisdier door naar Veda.  
  Lees getuigenissen over helderziende Veda, je krijgt een beeld van ervaringen van vorige bezoekers over Veda.  
  Stuur een vraag aan onze helderzienden via e-mail. Snel en op het tijdstip dat u het beste past.  
Bel met een account vanaf €0,80 naar onze helderzienden.
Gratis en slechts 1 min werk.
       
       

Getuigenissen

 

De ervaringen van onze bezoekers op helderziende.net over helderziende Veda

Veda,eindelijk heb ik je te pakken na maanden proberen.Helaas was mijn belcrediet zo vlug voorbij.Hartelijke dank voor het leggen van de kaarten.Mooie tijden komen eraan,na een zware periode.Was aangenaam praten met U. Nu op naar de toekomst.

    Getuigenis door anoniem

Ik kan het niet genoeg herhalen. Oprecht DANKBAAR. Jou mails zijn ZO gedetailleerd uitgebreid en accuraat. Een onmisbare steun op dit moment.

    Getuigenis door Patricia

Lieve Veda,

Jouw woorden zijn oprecht en erg gedetailleerd. kom je met antwoorden die kloppen. Wat een steun ben jij en duidelijk vanuit je hart om mensen te helpen. Dankjewel superster.

    Getuigenis door Nathalie

Lieve Veda,

dankjewel voor het mooie antwoord, die contacten geven me ook weer een drive om verder te gaan. het is altijd fijn om met jou te kunnen praten over wat, hoe en waarom.
ik probeer je volgende week te bereiken, toekomstfocus op mezelf gelegd, even een inzicht, we zijn weer visible, hoe lang dat weet ik niet, something is feeling different.
groetjes
krista.

    Getuigenis door krista

Ongelooflijk, het antwoord op mijn vraag per mail.
Direct erop en ja, helemaal juist die gevoelens.
Ik hou je op de hoogte.

    Getuigenis door NICOLE

Excuses mijn lijn was slecht en ik viel weg in ons gesprek gisteren einde middag. Wilde toch nog even aangeven dat ik onder de indruk was van jouw waarnemingen. Vooral over de verhuizing, dat na de verkoop alles verandert en 'De vrouw' belangrijk wordt. Ik kijk er naar uit. Ik bel je zeker nog eens.

    Getuigenis door N

6 maanden lang heeft deze dame overal bovenop gezeten en mij geholpen in mijn proces. Betrouwbaar, eerlijk, zeer welbespraakt en humor. Alles in detail weet ze te beschrijven, en kan als geen ander invoelen. The real deal, Veda for president.

    Getuigenis door S.

Dankjewel Veda voor het mooie gesprek van dinsdag, ik heb gedaan wat je me voorstelde, (nog) geen blok gehad wel al gelezen. Saturnus is zijn planeet die loopt vanaf morgen weer vooruit. Het was een heel aangenaam gesprek, kijk uit naar wat volgt .
Groetjes namasté krista.

    Getuigenis door krista

Wat ben ik je DANKBAAR. Zo steeds on point en gedetailleerd juist.
Je bent een prachtmens en heel bijzonder. xxx.

    Getuigenis door Patricia

Lieve Veda, super bedankt voor je mooie uitgebreide emailconsult. De dingen die je ziet zijn heel herkenbaar. Zal je binnenkort eens bellen.

    Getuigenis door Do

Mooie tijden komen er aan, alleen nog wat obstakels te overwinnen. Hartelijk dank voor het mooie vooruitzicht.
Groetjes Adrienne.

    Getuigenis door Adrienne

Veda, ik viel weg en op het laatst iets te enthousiast dus sorry als ik door je heen ratelde. Bedankt zoals altijd voor alles, you're gold. High Pitched frequency hearer.

    Getuigenis door S.

Ongelooflijk. ALLES wat je reeds voorspelde is tot in detail uitgekomen.Hopelijk heeft het werkelijk eindelijk een goed einde.

    Getuigenis door Patricia

Heb ik je eindelijk te pakken, gaan mn credits harder dan verwacht haha. Maar bedankt voor de bevestiging (en daardoor ook geruststelling) xx.

    Getuigenis door Esmeralsa

Geweldige reading gehad net. Bedankt.mijn minuten waren op.maar wow. Geen woorden voor. Ik ben A en belde over H. Dank u.

    Getuigenis door Jaj

Vanmorgen een emailconsult aangevraagd en binnen 1 uur antwoord. Super fijn. Ik hoop echt dat je voorspellingen uit gaan komen. Ik ga zeker aan mijn eigen capaciteiten proberen te werken. Zodra er veranderingen zijn, laat ik het jou weten. Heel erg bedankt. Liefs N.

    Getuigenis door N

Dankjewel

voor je mooie lieve woorden ook jij bent een lieve wijze dame,aangenaam om mee te praten. ik vind het heel fijn om ook eens met iemand het diepste van mijn diepste gevoel en weten te kunnen meegeven, ik probeer me verder te ontwikkelen op heel veel vlakken, inzichten te krijgen, maar het is heel fijn als er iemand is die kan bevestigen wat ik voel. moet ik nu ineens denken aan het liedje "vuur" (diep in mij) van Get Ready, lang geleden dat ik daaraan dacht.
Dankjewel dat je me toch die bevestiging te geven, wat gezegd wordt loopt synchroon, zelf weet ik het ook, we zitten op de goede weg, nog dat topje over, vallen in de vulkaan en uitbarsten. dat is de kracht die zich hier ook ophoopt wacht om te kunnen uitbreken, hehe weer een linkje gelegd, Namasté.

    Getuigenis door krista

De intensiteit van connectie en dieptegang dat je ontvangt van deze dame is onbeschrijflijk raak.
Uren zou ik met je kunnen praten, het voelt als eindelijk thuiskomen.
Al wat je aanvoelt is tot in detail correct wat uiteraard ook weer vertrouwen geeft over wat je toekomstgericht ziet.
Oprecht dankbaar.
Tot snel. liefs, P.

    Getuigenis door Patricia

Dank je wel Veda voor de email consult. Het was enorm gedetailleerd en je kon heel goed de persoon beschrijven. Ik ga je zeker nog eens bellen.

    Getuigenis door L.

De leukste van de lijn, meest eerlijke en oprecht medium. bedankt voor alles, je blijft erg goed met je waarnemingen en zal ook nooit meepraten wat veel mediums wel zullen. Een tof wijf, fijn stemgeluid,Niemand overtreft je.

    Getuigenis door S.

Lieve Veda, hoe je invoelt op een situaties is echt bewonderingswaardig. Op elke vraag heb je een gedetailleerd antwoord, bedenkt voor al onze gesprekken al veel is uitgekomen van wat je gezien hebt. Een van de beste dames op deze lijn. liefs s.

    Getuigenis door S

Heel erg bedankt voor je tijd en je mooie inzichten. Fijn om te horen dat mijn gevoel goed is en dat ik daarin mag vertrouwen. Ik werd er even emotioneel van. Zodra er ontwikkelingen zijn, hoor je van mij. Nogmaals heel erg bedankt. Lieve groet N.

    Getuigenis door N.

Veda,

U heeft mij heel goed geholpen. Tot heel snel. Dank, Lizzy.

    Getuigenis door Lizzy

Bedankt Veda, je bent zo specifiek in wat je ziet en doorkrijgt dat het bijna eng is. Je zegt niet altijd wat men wilt horen maar de waarheid en dat geeft een stukje rust.
Een van de beste op deze lijn,
X S.

    Getuigenis door S

Onwijs goed .

    Getuigenis door Mies

Veda is super fijn om mee te praten, eerlijk, helder en ziet dingen zoals ze zijn. Komt heel oprecht over, we wachten de voorspellingen af. Bedankt voor de inzichten
S.

    Getuigenis door S.

Hallo Veda,


fijn gesprek en nieuwe inzichten gekregen,ga zeker het verhaal lezen. Dankje welvoor je mooie woorden,gesprek wasnogniet af en ik bel je i de loop van de volgende week zeker nog even terug. BEDANKT voor de verhelderende woorden. Je bent een fijne dames meetellen praten.

    Getuigenis door krista

Hallo Veda,
ook wij hebben vragen die we wel aanvoelen maar toch een bevestiging nodig hebben, en ik heb je net gesproken wel,
het was geweldig,. je wist alles wat ik wist en toch zekerheid wilde, je was heel duidelijk en kon alles beantwoorden, het was ook voor mij een heel leuk gesprek, je bent een toppertje hoor, ik raad je aan, en als collega weet ik waar ik over spreek, je bent een krak in je vak, . veel succes nog en ik bel je nog wel eens.
hartelijk bedankt
Christelle.

    Getuigenis door Collega

Dankjewel Veda voor de tijd die je nam voor mijn emailconsult.Ik ben er heel tevreden over.

    Getuigenis door X

Liefste Veda, ik heb tot nu toe zoveel mediums gesproken waarvan ik ook getuigenissen heb geschreven hoe goed ik ze wel niet vond. Maar bij jou, jij hebt ze allemaal overtroffen. Ik hou ervan hoe je echt tot in detail kon zien hoe ik in elkaar zat zonder enig woord te zeggen. En niet enkel over mij maar ook andere mensen in mijn omgeving die jij zag waarvan je ook zo goed kon verwoorden alsof jij hen zelf persoonlijk kende. Het was echt ongelooflijk wat jij allemaal kon zien en verwoorden en zelfs nog veel meer. Je bent echt een aanrader en zoals ik al had gezegd, ik zorg er persoonlijk voor dat mijn vriendin je ook aan de lijn zal hebben. Ik kan je niet genoeg bedanken om mij weer mijn innerlijk rust te geven zodat ik weer vol hoop en moed verder kan met de inzichten die je me hebt gegeven. Je hebt echt een gave en ik vind het gewoon super hoe jij mij hebt geholpen. Ik kijk echt enorm uit naar je voorspellingen en ik hou je sowieso op de hoogte van zodra het zover is. Alvast hartelijk dank voor alles. Met vriendelijke groeten, L.L.

    Getuigenis door LL.

Lieve Veda,hartelijk dank voor de zeer concrete info dat ik heb mogen krijgen van,waar de anderen consulenten stoppen, ga jij door tot in de kleinste detail.,jij deinst niet terug voor niks of niemand,puur de waarheid waar ik al mijn hele leven op zoek naar geweest ivm het familie karma,doe jij zo maar even helemaal open voor me,jij hebt mijn intuitie bevestigd,zelf toekomst voorspellen ben je een Echte krak in, .ik bewonder je,ga zo door je kan nog veel mensen helpen,een Echte topper op deze lijn,God bless you,.
mijn oprechte dank.

    Getuigenis door dame die verhuisd

Lieve Veda,

Je had me niet blijer kunnen maken vanmorgen,eerlijk en oprecht vertel jij wat je ziet en voelt.had gelijk een klik met je,jammer dat de credits op waren,had uren met je kunnen praten.Heel heel veel dank en een kus van Vlindertje.

    Getuigenis door Vlindertje

lieve veda,
mijn saldo was op, maar ik weet genoeg momenteel.
geduld is een schone zaak. ik spreek je wel weer over een maand.
hoop dat ik kan zeggen jaaaaa eindelijk vooruitgang.
bedankt voor het gesprek, altijd leuk om je te spreken
liefs di.

    Getuigenis door Dian

Lieve Veda,
Wat je gisteren zei, heeft me blij gemaakt en weer moed gegeven. Maar inderdaad, ik dien zelf ook positief te blijven.
Jammer dat de tijd om was en ik dus niet meer gehoord heb wie als eerste contact diende op te nemen maar daarvoor bel ik je nog wel een keer terug.
Ik hoop zo dat het allemaal in orde mag komen, het duurt onderhand al wel lang genoeg.
Groetjes en nog de beste wensen voor een gezond, gelukkig, succesrijk en liefdevol 2017.
Jane.

    Getuigenis door Jane

Veda is een hele aangename en goede consulente die heel snel op mensen en situaties invoelt. Toekomst is nog afwachten, maar datgene wat Veda vertelde over het heden klopt helemaal. Hartelijk dank Veda en graag tot een volgende keer.
Dame met de slechte verbinding.

    Getuigenis door xs

Lieve Veda
Wat een fantastisch gesprek heb ik daarnet met je gehad. Zo verrijkend en het was precies of je mij al jaren kende. Je zei rake dingen, en je maakte wel iets heel emotioneels in me los. En daar ben ik je dankbaar voor. Het klopt, het is nog een stukje die moet verwerkt worden en zal er ook mijn werk van maken. Ik ben in ieder geval heel blij dat, waar ik voor belde, heel erg in beweging is, en ik neem je goede raad naar de toekomst toe zeker mee.
5 sterren is te weinig, je bent een superster voor deze lijn. Dank je wel. Ik bel je nog heel veel terug :) tot gauw xxxx.

    Getuigenis door Kreeftje met grote mond en klein hartje :)


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf helderziende? | Consulenten Copyright © 2008 - 2019 helderziende.net. Alle rechten voorbehouden.


helderziende.net - Helderziende net bellijn - helderzienden kijken in uw toekomst
Helderziende Veda - HelderwetendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 helderziende.net NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  helderzienden RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie helderziende.net m.Helderziende.net
 

Helderziende.net
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde helderzienden Paranormaal begaafd
  online helderzienden Online helderzienden
  Zelf helderziende worden Zelf helderziende worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door helderzienden Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

helderzienden
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel helderziende
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende helderzienden Helderziende helderzienden
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online helderzienden online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende helderzienden
  Bronnen helderzienden Bronnen helderzienden

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET helderzienden
  Telefoonconsult met helderzienden Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met helderzienden Consultatie via e-mail
  Fotoreading met helderzienden Fotoreading met helderzienden
  Goedkoper bellen met helderzienden Goedkoop bellen met helderzienden

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door helderzienden Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door helderzienden Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door helderzienden Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door helderzienden Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door helderzienden Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door helderzienden Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door helderzienden Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door helderzienden Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door helderzienden Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door helderzienden Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door helderzienden Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door helderzienden Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door helderzienden Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen